Vanaf vrijdagavond 12 januari 2018 (elke even week) kunt u terecht bij de modelbouwclub.

Wij proberen u als bezoeker van de nodige tips en truks te voorzien om onze gezamelijke hobby nog leuker te maken en/of u wellicht tot het bouwen van een model te verleiden.

Ons motto is: "Niets moet en bijna alles mag."

Kritiek mag natuurlijk altijd geleverd worden, als het de betreffende modelbouwer helpt om zijn of haar bouwkunsten te verbeteren. De modelbouwers binnen onze club zijn heel divers m.b.t. bouwkunsten en leeftijd. Zo zien wij op onze twee wekelijkse bouwavonden, in Buurtcentrum 'De Joon' aan de Waddenlaan 1 te Lelystad, allerlei “soorten” modelbouwers aan de bouwtafel aanschuiven, van tieners, (herintredende) huisvaders, tot senioren. Niet te vergeten dat wij ook dames in ons midden hebben die niet onverdienstelijk aan het modelbouwen zijn.

Naast de gemoedelijke huis, tuin en keuken bouwer hebben wij ook een aantal kunstenaars onder ons welke ook op de diverse modelbouw wedstrijden in de prijzen vallen met hun pronkstukken. Deze groep modelbouwers inspireert velen om hier en daar een nieuwe techniek te leren en wellicht toe te passen.

Belangrijk voor ons is de lol in onze hobby, de gezelligheid en ongedwongenheid met elkaar.

Dus..............lekker blijven plakken!

neem ook eens een kijkje op onze site: www.lekkerblijvenplakken.org