Eetgroep de Joon

Woon je sinds kort in Flevoland, of al wat langer? Ben je alleen of met z’n tweeën? Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten en samen te eten, drinken, praten, lachen? Dan ben je welkom bij Eetgroep de Joon in de Zuiderzeewijk. Het gebouw bevindt zich t.o. de Rode Klif, aan de Waddenlaan.

Elke donderdagavond, eet een groep van circa tien, leeftijdsindicatie (16-65 jaar) samen in het buurtcentrum.

Het is geen besloten groep. Iedereen die wil, mag aanschuiven. Per avond is er maar één menu en omdat het niet vooraf bekend wordt gemaakt, blijft het een verrassing. Voor de snelle hap moet je echter niet bij de eetgroep zijn, want het eten is maar bijzaak. Het gaat vooral om de gezelligheid tijdens en na het eten.

Naast het gezellig samen eten tijdens de maaltijdavonden, worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn o.a. het jaarlijkse eetgroep-uitje.

Na de maaltijd is er een gezellige kaartclub waar u kunt jokeren en klaverjassen. Nieuwe ideeën zijn ook welkom! Naast de maaltijdavonden worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Iedereen die een leuk idee heeft (bioscoop, koningsdag vieren, uitgaan, wandeling, fietstocht, enz.). Stuurt een mail rond, er zijn altijd wel enthousiaste deelnemers.

Dus iedereen die zin heeft in een avondje gezellig eten en kletsen, het leuk vindt om te koken, is van harte welkom!

De kosten zijn € 4,00 per persoon per keer. Vanaf 16.30 uur begint de maaltijd, maar het is prima om al wat eerder te komen om wat te drinken.