Iedere vrijdag voor volwasssenen van 13:00- 15:00 uur.

Wij enthousiaste creativelingen, (de meeste zijn de 50 gepasseerd maar wel jong van geest gebleven, dus bent U jonger, schroom u niet).

Ook u bent van Harte Welkom bij ons.

Knutselen en frübelen in Buurtcentrum de Joon! 

Ook zin om onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig creatief bezig te zijn?

Elke vrijdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur is er gelegenheid om lekker te knutselen. Onder leiding van Gizella en Moniek maken we elke week een ander project. Van kaartjes tot cadeaudoosjes en mini fotoalbums.

Deelname  € 3,- per keer, inclusief materiaal en koffie of thee.

Iedereen is welkom, ook om vrij en zelfstandig te werken.

Aanmelden hoeft niet. Kom gezellig binnen lopen! Het adres is Waddenlaan 1, 8223 C Lelystad. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de woensdagmiddag is er wekelijks een kinder-knutselmiddag in Buurtcentrum de Joon te Lelystad. Elke woensdagmiddag (met uitzondering van schoolvakanties) van 14:00 tot 15:30 uur wordt er weer geknutseld! De deelname is GRATIS! Neem ook je pappa, mamma opa of oma mee!!!

Alle kinderen tussen 4 en 13 jaar zijn welkom.

Buurtcentrum de Joon, Waddenlaan 1, 8223 CL Lelystad. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 06-5 47 56 777. Verder zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij deze activiteit.